AKTUELLE REJSER


Bridge- og/eller Golfrejse til Italien med Mads Krøjgaard
  Bridge og/eller Golf i Cervia på Adriaterhavskysten   Italien I....

Italienske uger - Århus - 2019
NU ER DER ÅBNET FOR TILMELDING TIL DE ITALIENSKE UGER I AARHUS. STRAKS E....

Efterår i Italien med valg mellem sprog, madkurser, maling/akvarel..
EFTERÅRET 2019 Rejs med IIS og Dante Alighieri: SPROG-kurser, madkurser....

Kulturrejse til FIRENZE, 16. - 22. september, 2019
Kom med på enestående kulturrejse til Firenze. Vi rejser bl.a. inspireret af Mogens Nykjærs meget....

Store oplevelser i Alto Adige - Norditalien
    15. - 23. juni 2019: 8 dage med fly     Rej....

Rom i december 2019 med Mogens Nykjær og Patrick Kragelund
  "ROM IGEN" 29. november - 5. december 2019   En rejse for....

Jagt i Toscana/Mellemitalien
  Det er som det eneste rejsebureau nu lykkedes Italien Information Service A....
    
 

Italienske uger - Århus - 2019

Tag med til Italien og kom hjem hver aften


NU ER DER ÅBNET FOR TILMELDING TIL DE ITALIENSKE UGER I AARHUS.

STRAKS ER 2/3 AF PLADSERNE ALLEREDE OPTAGET. VENT IKKE FOR LÆNGE MED TILMELDING.

LÆS MERE PÅ DANTE'S HJEMMESIDE HER, HVOR DU OGSÅ FINDER LINKS TIL TILMELDINGEN


 

Informazioni: Læs mere  om de nye, gode priser og om tilmeldigen på dette LINK
 

De italienske uger finder i 2019 sted i de to perioder:

1. - 5.  juli   &   29. juli - 2. august, 2019
 

Società Dante Alighieri fortsætter succesen med at give alle italiensk-interesserede muligheden for at tage på en uges intensivt ophold i Italien – og alligevel komme hjem hver aften!!
 

1. – 5. juli  og  29. juli – 3. august, 2019

Tilmeldingen åbner den 22. februar.
 

Mulighed for kun at betale DEPOSITUM og så betale restbeløbet lidt før kursusstart. På allersidste side i betalingen vælger man, om hele beløbet - eller kun depositum - skal betales nu, så du er sikret en plads på de efterspurgte italienske uger.
 

De italienske uger blev hurtigt overtegnede i 2017 og 2018, så hurtig tilmelding tilrådes til kurserne i 2019.
 

NYT:  De ”Italienske Uger” er ny flyttet til den skønneste oase centralt i Aarhus: Marselis Centret, tæt ved Harald Jensens Plads, med masser af busser, i parklignende og fredfyldte omgivelser og med totalt nyindrettede undervisnings- og foredragslokaler. Vi har valgt at tilbyde GRATIS PARKERING ved kursuscentret – en besparelse for bilister på mindst kr. 400,-/uge
 

Tilmelding til selve kurserne: Brug link nederst på denne side. Tilmelding åbner den 22. februar 2019
 

Ved tilmelding inden 15. marts deltager du i lodtrækningen om et gratis sprogskoleophold* ved sprogskolen Palazzo Malvisi i Bagno di Romagna

(værdi 299 € = DKK 2.242,50).
 

 

Tag til Italien i en uge – og kom hjem hver aften! 29. juli – 2. august 2019
 

Vi flytter igen Italien til Århus, hvor vi tilbyder superintensive uger med kurser, foredrag, mad, film mv, der giver de samme sproglige oplevelser og fordele, som hvis man var på rejse i Italien. Vi har med glæde konstateret den store tilslutning til kurset, hvor deltagerne kommer rejsende fra hele Danmark. Flytningen af Italien til Aarhus vil foregå i samarbejde med én af Italiens bedste og kendteste sprogskoler: Scuola Palazzo Malvisi fra Bagno di Romagna, som vi i flere år har samarbejdet med. Denne skole, som udelukkende beskæftiger sig med at undervise udlændinge i italiensk, sender nogle af deres faste lærere til Århus i hele den periode, kurset varer. Endvidere underviser en af de indfødte lærere, som nu bor i Aarhus, på kurset. Vi kan derfor tilbyde de friskeste impulser af både sprog og kultur. Undervisningen vil hele tiden foregå på italiensk, og du vil få både hørt og talt meget mere italiensk end tidligere. De italienske lærere er vant til at udtrykke sig på et meget enkelt, smukt og forståeligt italiensk, og da også en vores egne, italienske lærere vil være til stede under kurset, vil du altid have muligheden for også at få forklaringer på dansk!
 

I en hel uge beskæftiger du dig kun med italiensk og med Italien – med bl.a. 20 timers intensiv sprogundervisning samt flere foredrag og film. Det giver en maksimal sprogpåvirkning, og så glemmer du ikke fra den ene undervisningsgang til den næste. Sådan repeteres det, du allerede har lært inden og under kurset og talefærdigheden forbedres væsentligt.
 

Vi har haft den dejlige erfaring, at de fleste kursister på tredjedagen af kurset spontant har sagt, at de nu var begyndt at drømme på italiensk!
 

SPROGUNDERVISNINGEN vil afhængigt af deltagerantal foregå på 3 – 4 niveauer, og der underinddeles i mindre grupper ved de praktiske øvelser og samtaler.
 

For at sikre et rimeligt udbytte skal man som minimum have et beskedent kendskab til italiensk for at deltage, svarende til mindst et års undervisning på aftenskole. Der er niveauer for deltagere med mindst ca. et års undervisning på aftenskole eller lignende - og op til livslangt studium og interesse for italiensk.
 

Deltagere med forudsætninger svarende til ca. 1-2 års undervisning på aftenskole vil komme på niveau 1.
 

Deltagerne på niveau 2 og 3 vil have gået flere sæsoner på aftenskole eller har måske ældre studenter/Hf-eksamen (eller skal forberede sig til en eksamen!) eller har været lidt mere i Italien. et andet og godt.
 

Niveau 4 er for deltagere, som har beskæftiget sig meget med italiensk og været meget i Italien, og som uden større besvær kan udtrykke sig rimeligt korrekt på italiensk.
 

Vi vil under alle omstændigheder lave en lille, hurtig sprogtest den første dag, så alle er sikre på at komme på det rigtige niveau. Da lærerne jo er vant til at undervise også helt nybegyndere i (og på) italiensk, vil det ikke blive svært at forstå det talte, italienske sprog! Der bliver intet hjemmearbejde, men med støtte i materialer, som vi bl.a. får op fra Italien specielt til dette kursus – korte tekster, video, sange, lege, billeder og meget andet godt – vil vi snakke og lege os gennem mange af de situationer, som man bl.a. som turist kan komme ud for i Italien.
 

Du skal ikke forvente at lære meget nyt, da kursets hovedformål netop er at aktivere det allerede indlærte, passive ordforråd! Men en speciel og vigtig del af det italienske sprog vil der dog blive gjort meget ud af: Kropssprog, gestus og mimik – uden hvilket en italiener ikke kan udtrykke sig. Man siger, at en italiener ikke kan tale, hvis han får hænderne bundet på ryggen!  Vi vil give en “gloseliste” til de mange tegn og fagter, som obligatorisk ledsager det talte sprog.
 

Italiensk mad: Vi vil på skift lave en lettere frokost sammen hver dag, og mens retterne simrer, vil vi fortsætte samtalen på italiensk og måske smage lidt på det store udbud af italienske vine. Det er på ingen måde et decideret madkursus, ofte en pastaret, en salat og noget ost – og alle kan deltage uden nogen forudsætninger (om ikke andet så skære brødet og åbne vinen!) – vi vil kun lave nogle simple og hurtigere retter, hvor vi bruger nødvendigheden af at spise frokost som en god undskyldning for også at lave mad sammen.
 

Foredragene og filmene er for alle og vil blive brugt som udgangspunkt for samtale på holdene. Specielt på niveau 1 vil underviseren være opmærksom på at give en god introduktion inden foredraget/filmen med nyttige, centrale gloser og vendinger. Under og efter foredraget/filmen kan man stille spørgsmål og senere diskutere videre på de enkelte hold. Emnerne kan bl.a., være om italiensk musik, film, folklore, vine, og give ideer til nye rejsemål.
 

Informazioni:

•                          Kursussted: I de pragtfulde omgivelser og lokaler på: Marselisborg Centret, P. P. Ørums Gade 11, bygning 8. 8000 Aarhus C

•                          Lærere: Fra Den Italienske sprogskole i Aarhus og Centro di Lingua e Cultura Italiana/Palazzo Malvisi

•                          Kursusplan:

09.00 – 12.00 Sprogundervisning

12.00 – 13.00 Fælles frokost

13.00 – 14.00 Sprogundervisning

14.15 – 15.15 Foredrag/film o.a.
 

Extra og gratis aften-arrangement:
Som en særlig gestus til de mange udenbys deltagere, vil der desuden være ekstra og gratis foredrag og arrangement på letforståeligt italiensk ved indfødte undervisere. Alle deltagere er naturligvis velkomne.
 

 

I 2011 var prisen kr. 1.910, -   I 2019 er prisen kun kr. 1.980,-
 

Prisen dækker alle udgifter til undervisning, foredrag, film, undervisningsmaterialer samt udgifter til fælles, lettere frokost (ekskl. drikkevarer, der kan købes til rimelige priser), kaffe & te i pauserne - og nu også tilbud om aftenarrangement.
 

TILMELDING:

Italiensk uge 1. juli – 5.juli, 2019, på link som åbner den 22. februar, 2019

Italiensk uge 29. juli – 2.august, 2019, på link som åbner den 22. februar 2019

*(- og dertil mulighed for yderligere svar-hurtigt-rabat ved tilmelding således at kurset kun koster: Kr. 1.915. I forbindelse med betalingen indtastes rabatkoden som står øverst på tilmeldingsformular på linket)
 

*I forbindelse med tilmeldingen kan man (indtil 5 uger før kursusstart) vælge evt. kun at betale et depositum, -eller hele beløbet. Der tillægges et beskedent gebyr for billetkøb/kreditkort. Beløbet fremgår tydeligt, inden endelig betaling accepteres.
 

'DET MED SMÅT': Depositum er altid kr. 500,- Rabatten anvendes enten straks hvis hele beløbet betales på én gang, eller først når restbeløbet betales. Men rabatprisen er noteret i systemet!  Depositum refunderes kun, hvis kurset, mod forventning, ikke får nok deltagere - hvilket er usandsynligt, da der allerede er dejligt mange tilmeldte, og stadig plads til flere. Ved framelding senere end fem uger før kursusstart refunderes restbeløbet kun, såfremt kurset sælges til anden side, og da altid med fradrag af kr. 500 (udover depositum) til dækning af administration.
 

NB: Deltagere, som ikke er tilmeldt Folkeregistret i Aarhus Kommune, skal oplyse hele CPR-nummeret: Alle deltagere modtager et lille tilskud fra egen kommune - et beløb som så reguleres mellem kommunerne netop på basis af CPR-nummeret. Vi behandler naturligvist disse informationer med den største omhu: Oplysningerne er krypterede og kun en eneste, betroet medarbejder kan få adgang til de krypterede oplysninger.  Efter kursusstarten bliver CPR-nummeret helt slettet fra vores database.


 

Hvis der skulle være problemer med tilmelding eller betalingen, så kontakt Foreningen på mail@dante-alighieri.dk

 

Husk også Dantes ophold i Italien med valgmuligheder mellem kulturrejser til Rom, Firenze, Venedig – og aktive rejser med sprog, madkurser, tegning/akvarel, bridge, golf og vandringer i nationalparken, se  LINK
 

 

* NB: Præmien, et gratis sprogophold, gælder kun selve undervisningen. Præmien er personlig og kan ikke overdrages eller indløses med kontanter. Præmien kan evt. og efter nærmere aftale indgå som rabat/delvis betaling på en af de kombinerede sprog/kultur/naturrejser som Foreningen arrangerer i Bagno di Romagna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


-   Tranebærkæret 9   -   DK-8220 Brabrand   -  Tel (+45) 8626 1666  -  Fax (+45) 8626 2227  -  italien@iis.dk