FERIEBOLIGER

 

Vi er Danmarks bedste ferieboligformidler – ikke den største. For vi lægger større vægt på forholdet mellem pris og kvalitet.


Vi dækker ikke hele Italien, men er stærkest i Sydtoscana og i Umbrien.
Lejlighederne ligger i mindre byer og i tæt kontakt med de lokale - og så man kan gå hjem fra restaurant om aftenen.
Ude på landet har vi lejligheder og huse med pool og ofte også tennisbane.

Priseksempler:
Castiglione del Lago, middelalderperlen ved Trasimenersøen: For 2 personer. Soveværelse, køkken/alrum og bad. Pr. uge fra i alt 2.100 kr., (juni, juli og august: kr. 2.625) inkl. sengelinned, håndklæder osv. Slutrengøring kr. 112,50

Cortona: Store lejligheder fra 400-800 € - få tilsendt mail med beskrivelser og priser.

Cortona - et fund til prisen: ”Marcos lejlighed” var tiltænkt den giftemodne søn, men han ville ikke bo så tæt ved la mamma – så nu står den tom. 4 soveværelser (8 sovepladser), køkken, spisestue, bad – og en lille altan med udsigt over dalen og Trasimenersøen. Lige ved rådhus og etruskermuseum – og midt i byen. Priser fra 600 € /uge, alt inkl.

Lejligheder på landet, ved Cortona: Med pool og tennisbaner. Få tilsendt beskrivelser via e-mail.

For alle vores lejligheder gælder, at det altid er billigere at gå gennem IIS – ellers ville gæsterne jo føle sig snydt og næste gang gå direkte til udlejer. Derfor har vi presset prisen, så den er fornuftig og altid lavere end - eller lig med - den officielle listepris, som den fremgår af udlejers brochure eller hjemmeside.

 


 

”Casa di Maria” –  på strøget/Via Nazionale i Cortona.

Køkken, spise/opholdsstue, soveværelse med dobbeltseng, værelse med 2 senge, badeværelse og en tagterrasse med vidunderlig udsigt over Val di Chiana og til Trasimenersøen.

Pris / uge fra 700 € - ALT inkl. – også slutrengøring.
 

Tagterrassen og udsigten
 
Tagterrassen og udsigten
 
Maria i køkkenet
 
Spisestuen
 

Værelset med 2 enkeltsenge

 

Soveværelse med dobbeltseng

 

Badeværelse

 

Bar ”La Saletta”, strøget i Cortona
 
 

Indgangsdør til Casa Maria

 

 

 

 

 

”Piano Terra” – lækker lejlighed midt i Cortona med udkig til rådhuset.

 

 

 

Stor spise-opholdsstue, stort soveværelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge, mulighed for ekstra opredning i stue eller på værelse, spisekøkken, badeværelse. Vores bedste lejlighed i Cortona for gæster, som ønsker at blive forkælet.

Fra 850 € / uge
 

   
   
   
    

 
Vi udlejer lejligheder i mindre byer for at få optimal kontakt med de lokale. Vi har flest forbindelser i Sydtoscana og i Umbrien.-   Tranebærkæret 9   -   DK-8220 Brabrand   -  Tel (+45) 8626 1666  -  Fax (+45) 8626 2227  -  [email protected]