AKTUELLE REJSER


Uge 40: Valg mellem sprog, madkurser, maling/akvarel og vandring i naturparken
Få pladser tilbage   Nu også direkte fly fra BILLUND -og fra Kastrup   NYT: Akvarelku....

Uge 38: Valg mellem sprog, madkurser og vandring.
Nu også direkte fly fra BILLUND - og fra Kastrup.   Der er stadig plads på følgende hold: S....

Sommerhøjskole med Thomas Harder og Nils Arne Sørensen - '23
UDSOLGT - Venteliste     Store oplevelser i Alto Adige – Nor....

Italienske uger - Århus - 2023
Se mere på Foreningen Società Dante Alighieri's hjemmeside på dette LINK Læs ....

Uge 41: KOKKESKOLE, SPROGSKOLE eller AKVAREL
Udsolgt - venteliste.  Der er få pladser på tilsvarende rejse uge 40.  ....

Forsommer i Italien med valg mellem sprog, madkurser, vandring og akvarel. UDSOLGT
UDSOLGT - Venteliste. Få pladser i uger 40.   NYT: Akvarelkurser ....

Højskolen på Sicilien
    Italien Information Service har overtaget formidlingen af rejserne ....

OVERTEGNET. 20-27 maj. Bridgehøjskole- og/eller Golfrejse til Italien med Mads Krøjgaard
  Nu også direkte fly fra BILLUND - og fra Kastrup.     ....

Foråret 2023 i farverige, italienske haver og parker. GENTAGES 2024
Vi kan nu igen udbyde en pragtfuld haverejse til Italien.   Fascinerende haver i Norditalien f....

Foråret 2023 i farverige, italienske haver og parker.
Vi kan  nu udbyde en ny og pragtfuld haverejse til Italien.   Rejsen gentages og er snart på h....
    
 

Uge 40: Valg mellem sprog, madkurser, maling/akvarel og vandring i naturparken

Få pladser tilbage

 

Nu også direkte fly fra BILLUND

-og fra Kastrup

 

NYT: Akvarelkurser med Lavinia Luna Rizzoli

 

 

NB: Såfremt Udenrigsministeriets rejsevejledninger skulle fraråde denne rejse, så refunderes hele det indbetalte beløb uden besvær!

 

 

Efterårsferie i Italien med valg mellem sprog, madkurser, vandringer og maling/akvarel

30. september. – 7. oktober 2023

 

 

  • Madkurser på restauranter og hjemme ved la mamma 
  • Intensive sprogkurser
  • Vandringer i Naturparken Casentinese med Davide Prati, se LINK
  • Akvarel-fællesskab med Lavinia Luna Rizzoli.

Lavinia, kommer fra Emilia Romagna, men har nu i flere år boet og arbejdet i Danmark og taler perfekt dansk. Lavinia arbejder i Danmark  som illustrator og som underviser i akvarel. Se mere om Lavinia HER

 

-masser af fælles udflugter for ALLE

 

I samarbejde med Foreningen Dante Alighieri arrangerer Italien Information service (IIS AS) en skøn og aktiv rejse for alle interesserede. Det er en enestående mulighed for at forene ferie med et aktivt ophold i Sanpiero in Bagno, midt i Italiens grønne hjerte på grænsen mellem Emilia Romagna, Toscana, og le Marche, i det område som hedder Tosco-Romagnolo og som var en del af Toscana ind til 1923.

 

 

Tilmelding og betaling af depositum via dette LINK 

Husk at have Dankort og gyldigt pas klar.

 

 

 

Vi har valgt at rejse i oktober for at sikre deltagelse i den store og årlige Sagra, TRØFFEL-FESTIVAL i den skønne middelalderby Sant’Agata Feltria. Prøv fx at google ” Sagra Tartufo Sant'Agata Feltria”

 

Se også denne amatørvideo, optaget med mobiltelefon og kærlighed.

 

På rejsen kan man opleve det rigtige, uspolerede Italien, med kvalitet og gæstfrihed som i de gode dage i 1960’erne. Vi bliver en del af hverdagslivet.

 

Der kommer ingen andre udenlandske turister: Italien information Service er det eneste rejsebureau i verden, som arrangerer rejser med ophold i San Piero. Alle tidligere deltagere er faldet for byen og ikke mindst for dens imødekommende indbyggere.

 

Rejseleder:

Ib Larsen, Direktør Italien Information Service A/S (IIS). Presidente Società Dante Alighieri, Console Onororio

 

San Piero in Bagno

Sanpiero in Bagno og Bagno di Romagna er to dele af samme by, to perler på én snor, og er én og samme kommune: Bagno di Romagna er den ”fine” del af kommunen med ca. 800 indbyggere og med de flotte kurbadehoteller og med de mange italienske turister. San Piero (ca. 3.000 indbyggere) er der, hvor de lokale (og vi) faktisk bor, lever og arbejder og hvor der er folkeligt og liv om aftenen; altså det ”rigtige” og helt uspolerede Italien.

 

Rammeprogram:

 

Valg mellem fire ’linjer’ – og dertil mange fælles udflugter.

Vandringer i Naturparken Casentinese med med Davide Prati, se LINK

Fem dage skiftende mellem halve og hele dage. Nogle gange med madpakke, andre dage frokost på refugier/bjerghytter - og altid hjemme til skøn og velfortjent aftensmad. Sværhedsgraden tilpasses deltagerne.

 

Vandringerne i Naturparken Casentinese: Fem dage, skiftende mellem halve og hele dage. Enestående naturoplevelser og levende fortællinger, historie, flora, fauna, madpakker og mad på refugier - og hjemme hver aften til skønne, italienske måltider.

De fleste dage kører vi i bil op til de forskellige udgangspunkter.

 Se de fantastiske og smukke, ukendte steder som blot venter på dig på vores vandrerejser.  Se LINK

 

 

MADLAVNINGSKURSUS: Vi har fået en aftale med byens meget forskellige restauranter og hvert sted laver vi husets specialiteter: Traditionel, italiensk mad sammen med kokken. Vi kommer bl.a. på: Osteria del Teatro, hvor Carmen og Bruno har indrettet et virkelig hyggeligt madsted, og her kommer vi til at lave bl.a. ost og andre retter, som de altid er blevet lavet. Vi har også fået en aftale med den ”røde” arbejderrestaurant, dér hvor arbejderne kommer – og selvfølgelig hedder denne restaurant Primo Maggio (= Den 1. maj!) og her står værten Sauro og tager mod gæsterne, mens hans søster, mor og mormor arbejder i køkkenet og laver mad nøjagtigt, som de altid har gjort. Vi skal også på den meget besøgte restaurant il Giardino, som er smagfuldt indrettet af de to søstre, som ejer den og som begge står i køkkenet og laver mad med enestående stil og smag. Vi kommer i et privat hjem og laver mad med - og som - vores mamma altid har gjort. Og vi kommer hjem til en kok og jæger, som venligt og til lejligheden har nedlagt et vildsvin, som vi skal tilberede. 

 

SPROGSKOLEN: hvor vi sammen med lærere fra den lokale sprogskole for udlændinge tilbyder intensiv undervisning på 6 niveau'er alt efter kursisternes udgangspunkt og behov.  www.scuolapalazzomalvisi.com.

Deltagelse forudsætter altså ikke nødvendigvis kendskab til italiensk. Der er kurser for nybegyndere, viderekomne og meget øvede. Undervisningen vil foregå på selve sprogskolen Palazzo Malvisi i Bagno di Romagna.
For sprogskoleeleverne vil der blive rig lejlighed for både at lære og praktisere italiensk. Maks. 3-6 elever på hvert hold. Mindst 20 timers sprogundervisning og mulighed fore at høre og tale meget italiensk ude i byen, samt deltagelse i meget af det øvrige program. Mulighed for tilkøb af yderligere seks sprogtimer. 

 

Maling/Akvarel- fællesskab: Sammen med illustrator og akvarel-underviser  Lavinia Luna Rizzoli tilbyder vi et inspirerende 'akvarel-fællesskab' blandt maleglade deltagere. Lavinia kender området godt har også tidligere deltaget i rejse til Sanpiero og kender de mange gode steder og motiver og vil være en aktiv og inspirerende underviser og medspiller i et inspirerende fælleskab.

Læs her til inspiration om Lavinias kurser i maj måned i Randers

Mal farverige grøntsager med akvarel (aof.dk)

Mal nemme blomster med akvarel (aof.dk)

 

Fællesudflugter:

 

Udover undervisningen vil der være mange fælles aktiviteter og udflugter og foredrag for alle deltagerne.

 

Indholdet i rejsen vil være meget varieret og i løbet af ugen bliver der flere udflugter, bl.a. til 'Dante-byen' med Dantes grav: Ravenna med de pragtfulde mosaikker! Alle deltagerne kommer også med til TRØFFFELMARKED.

 

Vi vil blive modtaget på byens rådhus – og der vil blive mulighed for at deltage i byens dagligliv..

 

Vores gæster kan glæde sig til en unik oplevelse med natur, kultur og god mad – man bliver helt sikkert et bedre (og gladere og tungere) menneske af at deltage. Antallet af pladser er begrænset, og vi har allerede mange forhåndstilmeldinger.

 

Et detaljeret program for de enkelte dage vil foreligge ved ankomsten, da det kan variere lidt på grund af vejret; men vi kan garantere et tæt program hver dag!

Praktiske oplysninger:

 

TILMELDING og betaling af depositum LINK.

Husk at have Dankort og gyldigt pas klar.

Direkte SAS-fly fra Kastrup – Bologna T/R
Lørdag den 30. september kl. 15.40 fra Kastrup med ankomst Bologna 17.45 og derfra fælles transfer til vores hotel i Sanpiero in Bagno til indkvartering og skøn aftensmad

 

Lørdag den 7. oktober kl. 18.35 fra Bologna med ankomst Kastrup kl. 20.35.

Med disse menneskelige tider kan de rejsende fra 'provinsen' nå frem og tilbage og endog med rettidig omhu nå at købe billige Orange DSBbilletter..

 

NYT NYT:  

Vi kan nu også tilbyde Ryan-air-afgange fra/til Billund

Den.  30. september fra Billund kl. 17.55 med ankomst Bologna kl. 20.05

Den 7. oktober fra Bologna kl. 15.15 med ankomst Billund kl. 17.25

 

LOGI:
Vi får 8 dage i Sanpiero in Bagno på det hyggelige Hotel Bologna. Et ca. 80 år gammelt hotel, ombygget i 60’erne, og totalt nyrenoveret med nye badeværelser mv. og hvor kvaliteten og gæstfriheden stadig er som i de gode og glade 60’ere! 
Desuden har vi pladser i skønne lejligheder tæt ved hotel Bologna. Se nedenfor.PRIS per person i dobbeltværelse kr. 11.880 for et godt 60’er hotel med fuldpension, transfers i Italien og udflugter og undervisning på de valgte kurser – Kort sagt ALT er inkluderet i denne enestående rejse. Der er et begrænset antal eneværelser på selve hotellet. Tillæg for enkeltværelse: 1.500 kr. * (Se også nedenstående information om single-rabat)

 

Med alle de mange fælles måltider er turen meget oplagt også for ene-rejsende. 

 

*Vi kan også tilbyde en enestående single-rabat: Spar enkeltværelsestillægget: indlogering på enkeltværelse i lejlighed, hvor man så deler badeværelse med et par andre rejsedeltagere. Lejlighederne ligger 100-200 meter fra hotellet og alle måltider vil naturligvis være på hotellet. Hvis to samrejsende deler et dobbeltværelse i lejlighed ydes rabat kr 1.000/person. Priser fremgår vedvalget af logi.

 

 

I prisen er inkluderet:

 

•     Flytransport non stop, Kastrup-Bologna T/R inkl. lufthavnsskatter, håndbagage 8 kg. og 23 kg. kuffert

•     Transfer lufthavn - hotel t/r i Italien

•     7 nætter på dobbeltværelse på Hotel Bologna i San Piero in Bagno

•     Fuldpension, inkl. ¼ husets vino

•     Udflugter og de valgte kurser

•     Entréer til alle de arrangementer og seværdigheder, der er fælles arrangementer

I forbindelse med tilmeldingen betales et ikke-refunderbart depositum på kr. 3.000. Restbeløbet opkræves automatisk cirka 6 uger før afrejsen.

 

 

Tilmelding og betaling af depositum via dette LINK 

Husk at have Dankort og gyldigt pas klar.

 

 

 

Afbestillingsregler:

 

Ved framelding tidligere end 6 uger før rejsen refunderes 50% af rejsen, ved 4 uger før rejsen tilbagebetales det indbetalte beløb kun, hvis rejsen sælges til anden side, og i begge tilfælde altid med fradrag af kr. 1000 udover depositum. Vi anbefaler derfor, at man tegner en Afbestillingsforsikring. Gennem IIS tilbydes Danmarks bedste og billigste forsikring, der dækker på vanlige vilkår: ved pludselig opstået og alvorlig, lægedokumenteret sygdom hos deltager eller hos dennes nærmeste familie. Tjek først, om du allerede er dækket på anden vis; ellers kan du tegne en god forsikring gennem dette LINK

NB: Såfremt Udenrigsministeriets rejsevejledninger skulle fraråde denne rejse til destinationen, så refunderes hele det indbetalte beløb uden besvær!

NB: Fra januar 2008 dækker Det Gule Kort ikke længere hjemtransport ved sygdom; men det det gør ’vores’ forsikring. Så HUSK at tegne både en AFBESTILLINGS- og en FERIEREJSEFORSIKRING!

 

Nærmere oplysninger Ib Larsen, [email protected]. Tlf 8626 1666

 

Italien Information Service as optræder kun som agent for de medvirkende flyselskaber, og det er alene disse, der har ansvar for flyrejsens korrekte gennemførelse.

 

 

Portræt af toscansk landskab
 
 
 
 
Markedsdag i San Piero
 
Markedsdag foran hotel Bologna med helt, helt uundværlige maskiner!
 
Madkursus på Gambero Rosso
 
 
Besøg hos et par glade og festlige stenhuggere !
 
Den centrale pladsi San Piero en markedsdag
 


-   Tranebærkæret 9   -   DK-8220 Brabrand   -  Tel (+45) 8626 1666  -  Fax (+45) 8626 2227  -  [email protected]