AKTUELLE REJSER


Uge 40: Valg mellem sprog, madkurser, maling/akvarel og vandring i naturparken
Få pladser tilbage   Nu også direkte fly fra BILLUND -og fra Kastrup   NYT: Akvarelku....

Uge 38: Valg mellem sprog, madkurser og vandring.
Nu også direkte fly fra BILLUND - og fra Kastrup.   Der er stadig plads på følgende hold: S....

Sommerhøjskole med Thomas Harder og Nils Arne Sørensen - '23
UDSOLGT - Venteliste     Store oplevelser i Alto Adige – Nor....

Italienske uger - Århus - 2023
Se mere på Foreningen Società Dante Alighieri's hjemmeside på dette LINK Læs ....

Uge 41: KOKKESKOLE, SPROGSKOLE eller AKVAREL
Udsolgt - venteliste.  Der er få pladser på tilsvarende rejse uge 40.  ....

Forsommer i Italien med valg mellem sprog, madkurser, vandring og akvarel. UDSOLGT
UDSOLGT - Venteliste. Få pladser i uger 40.   NYT: Akvarelkurser ....

Højskolen på Sicilien
    Italien Information Service har overtaget formidlingen af rejserne ....

OVERTEGNET. 20-27 maj. Bridgehøjskole- og/eller Golfrejse til Italien med Mads Krøjgaard
  Nu også direkte fly fra BILLUND - og fra Kastrup.     ....

Foråret 2023 i farverige, italienske haver og parker. GENTAGES 2024
Vi kan nu igen udbyde en pragtfuld haverejse til Italien.   Fascinerende haver i Norditalien f....

Foråret 2023 i farverige, italienske haver og parker.
Vi kan  nu udbyde en ny og pragtfuld haverejse til Italien.   Rejsen gentages og er snart på h....
    
 

Forsommer i Italien med valg mellem sprog, madkurser, vandring og akvarel. UDSOLGT

UDSOLGT - Venteliste.

Få pladser i uger 40.

 

NYT: Akvarelkurser med Lavinia Luna Rizzoli

 

NB: Såfremt Udenrigsministeriets Rejsevejledninger skulle fraråde denne rejse, så refunderer vi hele det indbetalte beløb uden bøvl og besvær.

 

 

Forsommer i Italien med valg mellem sprog, madkurser, akvarel  og vandring/trekking i Naturparken Casentinese

 

10. – 17. juni, 2023

 

TILMELDING og betaling af depositum via dette LINK

 

Italien Information Service arrangerer sammen med Foreningen Dante Alighieri en ny rejse for alle interesserede:  En skøn og aktiv rejse, der er en enestående mulighed for at forene ferie med et aktivt ophold i Sanpiero in Bagno, midt i Italiens grønne hjerte på grænsen mellem Emilia Romagna, Toscana, og le Marche, i det område som hedder Tosco-Romagnolo og som var en del af Toscana ind til 1923.

 

På rejsen kan man opleve det rigtige, uspolerede Italien, med kvalitet og gæstfrihed som i de gode dage i 1960’erne. Vi bliver en del af hverdagslivet.

 

Der kommer ingen andre udenlandske turister: Italien information Service er det eneste rejsebureau i verden, som arrangerer rejser med ophold i Sanpiero. Alle tidligere deltagere er faldet for byen og ikke mindst for dens imødekommende indbyggere.

 

Undervisere:

Vandring/trekking med Davide Prati, se LINK

Kokkeskolen: Lokale kokke og mamma’er

Sprogskolen: Fra den kendte sprogskole Palazzo Malvisi

Akvarel-fællesskab med Lavinia Luna Rizzoli. Lavinia, kommer selv fra Emilia Romagna, men har nu i flere år boet og arbejdet i Danmark og taler perfekt dansk. Lavinia arbejder i Danmark som illustrator og som underviser i akvarel. Se mere om Lavinia HER

 

Sanpiero in Bagno

 

Sanpiero in Bagno og Bagno di Romagna er to dele af samme by, to perler på én snor, og er én og samme kommune: Bagno di Romagna er den ”fine” del af kommunen med ca. 800 indbyggere og med de flotte kurbadehoteller og med de mange italienske turister. Sanpiero (ca. 3.000 indbyggere) er der, hvor de lokale (og vi) faktisk bor, lever og arbejder og hvor der er folkeligt og liv om aftenen; altså det ”rigtige” og helt uspolerede Italien.

 

Società Dante Alighieri opdagede San Piero og Bagno for flere år siden og har siden bl.a. haft begejstrede journalister med på besøg: De har skrevet med uhæmmet begejstring i deres aviser. Send en e-mail til [email protected]  – så kan vi sende link til artiklerne.

 

Rammeprogram:

 

Akvarelkurser med Lavinia Luna Rizzoli: Hver formiddag maler vi forskellige steder i landsbyen: Natur, arkitektur, mennesker, stilleben/opstillinger – efter personlige interesser. Lavinia vil være konstant til stede med vejledning og inspiration.  Billedgennemgang eftermiddag/aften.

Læs her til inspiration om Lavinias kurser i maj måned i Randers

Mal farverige grøntsager med akvarel (aof.dk)

Mal nemme blomster med akvarel (aof.dk)

 

MADLAVNINGSKURSUS: Vi har fået en aftale med byens meget forskellige restauranter og hvert sted laver vi husets specialiteter: Traditionel, italiensk mad sammen med kokken. Vi kommer bl.a. på: Osteria del Teatro, hvor Carmen og Bruno har indrettet et virkelig hyggeligt madsted, og her kommer vi til at lave bl.a. ost og andre retter, som de altid er blevet lavet. Vi har også fået en aftale med den ”røde” arbejderrestaurant, dér hvor arbejderne kommer – og selvfølgelig hedder denne restaurant Primo Maggio (= Den 1. maj!) og her står værten Sauro og tager mod gæsterne, mens hans søster, mor og mormor arbejder i køkkenet og laver mad nøjagtigt, som de altid har gjort. Vi skal også på den meget besøgte restaurant il Giardino, som er smagfuldt indrettet af de to søstre, som ejer den og som begge står i køkkenet og laver mad med enestående stil og smag. Vi kommer i et privat hjem og laver mad med - og som - vores mamma altid har gjort.

 

SPROGSKOLEN: hvor vi sammen med lærere fra den lokale sprogskole for udlændinge tilbyder intensiv undervisning på 6 niveau'er alt efter kursisternes udgangspunkt og behov.  www.scuolapalazzomalvisi.com

 

Deltagelse forudsætter altså ikke nødvendigvis kendskab til italiensk. Der er kurser for nybegyndere, viderekomne og meget øvede. Undervisningen vil foregå på selve sprogskolen Palazzo Malvisi i Bagno di Romagna.

 


For sprogskoleeleverne vil der blive rig lejlighed for både at lære og praktisere italiensk. Maks. 3-6 elever på hvert hold. Mindst 20 timers sprogundervisning og mulighed for at høre og tale meget italiensk ude i byen, samt deltagelse i meget af det øvrige program. Mod et tillæg kan man købe yderligere seks timers undervisning, to timer om eftermiddagen, 14-16,  mandag, onsdag og fredag, Vælges i forb.med tilmeldingen.

 

Vandringerne i Naturparken Casentinese: Fem dage, skiftende mellem halve og hele dage. Enestående naturoplevelser og levende fortællinger, historie, flora, fauna, madpakker og mad på refugier - og hjemme hver aften til skønne, italienske måltider.

De fleste dage kører vi i bil op til de forskellige udgangspunkter.
 

Se de fantastiske og smukke, ukendte steder som blot venter på dig på vores vandrerejser.  Se LINK

 

 

Fællesudflugter:

 

Udover undervisningen vil der være mange fælles aktiviteter og udflugter og foredrag for alle deltagerne.

 

Indholdet i rejsen vil være meget varieret og i løbet af ugen bliver der flere udflugter, bl.a. til 'Dante-byen' med Dantes grav; Ravenna med de pragtfulde mosaikker! Alle deltagerne kommer også med på trøffeljagt.

 

Vi vil blive modtaget på byens rådhus – og der vil blive mulighed for at deltage i byens dagligliv og fx også komme med til messe i den lokale kirke.

 

Vores gæster kan glæde sig til en unik oplevelse med natur, kultur og god mad – man bliver helt sikkert et bedre (og gladere og tungere) menneske af at deltage. Antallet af pladser er begrænset, og vi har allerede mange forhåndstilmeldinger.

 

Et detaljeret program for de enkelte dage vil foreligge ved ankomsten, da det kan variere lidt på grund af vejret; men vi kan garantere et tæt program hver dag!

 

Praktiske oplysninger:

 

TILMELDING og betaling af depositum via dette LINK

Husk at have Dankort og gyldigt pas klar.

Direkte SAS-fly fra Kastrup – Bologna T/R

10. juni. Fra Kastrup kl. 15.40 med ankomst Bologna kl. 17.45

17. Juni. Fra Bologna kl. 18.35 med ankomst Kastrup kl. 20.35.

 

Vi har i år fået yderst menneskelige flytider og med direkte fly Kastrup-Bologna, og som også giver mulighed for de rejsende fra 'provinsen' at komme frem og tilbage med fx billigeOrange Billetter med DSB  til/fra Kastrup på menneskelige tider efter en inspirerende og tætpakket uge.

 

 

Med disse flytider får vi altså en hel uge til en skøn, aktiv ferie i Italiens smukkeste natur, bedste køkken og mest imødekommende befolkning.

 

LOGI:


Vi får 8 dage i Sanpiero in Bagno på det hyggelige Hotel Bologna. Et ca. 80 år gammelt hotel, ombygget i 60’erne, og totalt nyrenoveret med nye badeværelser mv. og hvor kvaliteten og gæstfriheden stadig er som i de gode og glade 60’ere! 
Desuden har vi pladser i skønne lejligheder tæt ved hotel Bologna. Se nedenfor.PRIS per person i dobbeltværelse kr. 11.880 for et godt, nyrenoveret og flot 60’er hotel med fuldpension , transfers i Italien og udflugter og undervisning på de valgte kurser – Kort sagt ALT er inkluderet i denne enestående rejse. Der er et begrænset antal eneværelser på selve hotellet. Tillæg for enkeltværelse: 1.500 kr. * (Se også nedenstående information om single-rabat)

 

Med alle de mange fælles måltider er turen meget oplagt også for ene-rejsende. *

 

*Vi kan også tilbyde en enestående single-rabat: Spar enkeltværelsestillægget: indlogering på enkeltværelse i lejlighed, hvor man så deler badeværelse med et par andre rejsedeltagere. Lejlighederne ligger 100-200 meter fra hotellet og alle måltider vil naturligvis være på hotellet. Ved to samrejsende som deler et dobbeltværelse i lejlighed ydes en rabat kr. 1.000/person. Valg og priser fremgår ved tilmledingen.

 

 

I prisen er inkluderet:

 

•     Flytransport non stop, Kastrup-Bologna T/R inkl. lufthavnsskatter og 20 kg. kuffert

 

•     Transfer lufthavn - hotel t/r i Italien

 

•     7 nætter på dobbeltværelse på Hotel Bologna i Sanpiero in Bagno

 

•     Fuldpension, inkl. ¼ husets vino

 

•     Udflugter og de valgte kurser

 

•     Entréer til alle de arrangementer og seværdigheder, der er fælles arrangementer

 

I forbindelse med tilmeldingen betales et ikke-refunderbart depositum på kr. 3.000,- Restbeløbet opkræves automatisk cirka 6 uger før afrejsen.

 

Afbestillingsregler:

Ved framelding senere end 6 uger før rejsen refunderes 50% af rejsen, ved 4 uger før rejsen tilbagebetales det indbetalte beløb kun, hvis rejsen sælges til anden side, og i begge tilfælde altid med fradrag af kr. 1000 udover depositum. Vi anbefaler derfor, at man tegner en Afbestillingsforsikring. Gennem IIS tilbydes Danmarks bedste og billigste forsikring, der dækker på vanlige vilkår: ved pludselig opstået og alvorlig, lægedokumenteret sygdom hos deltager eller hos dennes nærmeste familie. Tjek først, om du allerede er dækket på anden vis; ellers kan du tegne en god forsikring gennem dette LINK

 

NB: Såfremt Udenrigsministeriets rejsevejledninger skulle fraråde denne rejse til destinationen, så refunderes hele det indbetalte beløb uden besvær!

 

NB: Fra januar 2008 dækker Det Gule Kort ikke længere hjemtransport ved sygdom; men det det gør ’vores’ forsikring. Så HUSK at tegne både en AFBESTILLINGS- og en FERIEREJSEFORSIKRING!

Nærmere oplysninger Ib Larsen, [email protected]

Tlf 8626 1666

 

Italien Information Service as optræder kun som agent for de medvirkende flyselskaber, og det er alene disse, der har ansvar for flyrejsens korrekte gennemførelse.

 

Portræt af toscansk landskab
 
 
 
 
Markedsdag i San Piero
 
Markedsdag foran hotel Bologna med helt, helt uundværlige maskiner!
 
Madkursus på Gambero Rosso
 
 
Besøg hos et par glade og festlige stenhuggere !
 
Den centrale pladsi San Piero en markedsdag
 


-   Tranebærkæret 9   -   DK-8220 Brabrand   -  Tel (+45) 8626 1666  -  Fax (+45) 8626 2227  -  [email protected]