AKTUELLE REJSER


Foråret 2020 i farverige, italienske haver og parker.
Vi kan igen tilbyde en ny og pragtfuld rejse til Italien. Fascinerende haver i Norditalien 21. - ....

Bridge- og/eller Golfrejse til Italien med Mads Krøjgaard
  Årets bedste og billigste BRIDGE- og/eller GOLFREJSE. ALT ER INKLUDER....

Italienske uger - Århus - 2020
  DET LIGGER NU FAST, AT DE ITALIENSKE UGER 2020 BLIVER UGERNE 27. og 31, alt....

Efterår i Italien med valg mellem sprog, madkurser, maling/akvarel..
EFTERÅRET 2019 - GENTAGES 2020 Vælge mellem: SPROG-kurser, madkurser, male/ak....

Rom i december 2019 med Mogens Nykjær og Patrick Kragelund
      "ROM IGEN" 29. november - 5. december 2019   En....

Jagt i Toscana/Mellemitalien
  Det er som det eneste rejsebureau nu lykkedes Italien Information Service A....
    
 

Bridge- og/eller Golfrejse til Italien med Mads Krøjgaard

16. - 23. maj, 2020

 

Årets bedste og billigste BRIDGE- og/eller GOLFREJSE.

ALT ER INKLUDERET I BRIDGEREJSEN

 

Bridge og/eller Golf i Cervia på Adriaterhavskysten

 

Italien Information ServiceAS (IIS) arrangerer sammen med Dante Alighieri aktive ophold i den lilleby Cervia, som ligger smukt ud til Adriaterhavet i regionen Emilia Romagna, Italiens  spisekammer og dejligste region.
 

Ophold på godt hotel i perlen Cervia, syd for Ravenna.
 

Vi har sat trumf på og tilbyder nu igen - og på mange opfordringer  -  en rejse med Mads Krøjgaard, hvor man kan vælge, om man 'kun' vil spille BRIDGE, eller 'kun' GOLF eller tage 'hele pakken' med både BRIDGE & GOLF og i øvrigt med mange kultur- og naturoplevelser i det ’ægte’ Italien med livskvalitet og gæstfrihed som i 1960’ernes Italien!

 

16.- 23. maj, 2020

8 dage med fly.

 

Tilmelding og betaling via dette LINK
 

 

I forbindelse med tilmeldingen vælges mellem BRIDGE, GOLF eller  GOLF & BRIDGE. To personer, som rejser sammen, behøver altså ikke at foretage samme valg!

Rejsen er også oplagt for enerejsende.

Man kan også vælge blot at deltage som 'total livsnyder' og blot nyde skønne Cervia, udflugterne, fællesskabet, hotellet, svømmepølen, maden mv og uden at spille hverken Bridge eller Golf - men det bliver svært ikke at blive lidt fristet til at prøve.

 

Mulighed for sproginteresserede at følge undervisning i italiensk på sprogskole, 4 timer dag. Kontakt os for nærmere informationer

 

Indlogering på det familieejede og totalt nyrennoverede hotel Excelsior i et stille hjørne af Cervia og få minuters gang fra den skønne strand.

 

Lækkert, hyggeligt hotel, med svømmepøl og kendt og velbesøgt restaurant. Se LINK

 

 

Fly med KLM både fra/til hhv. Kastrup Billund og Aalborg


One stop over Amsterdam:

Den 16. maj afgår der næsten samtidigt tre KLM-fly fra hhv. København (kl. 11.50), Billund (kl.11.50)  og Aalborg ( kl. 10.10) over Amsterdamog så fælles rejse videre og med ankomst Bologna kl. 16.35 og derfra fælles bustransfer til Cervia.

Hjemrejsen er for alle lørdag den 23. maj med fly fra Bologna kl. 17.25 one stop i Amsterdam og ankomst hhv. København (kl. 22.30), Billund (kl. 22.45)  og Aalborg kl. 22.30

 

Vi tilbyder også direkte fly med SAS fra Kastrup

16. maj kl. 17.25 med ankomst Bologna kl. 19.30.  Den 23.maj fra Bologna kl. 20.15 med ankomst Kastrup kl. 22.25. Denne rejse er behageligere, men desværre også dyrere og med senere ankomst til hotel, sen og let middag og kortere tid til aftenhygge den første aften. Transfer fra Bologna til Cervia t/r er inkluderet i tillægget. På udrejsen er der inkluderet 'Limousine-kørsel" fra Lufthavn til hotel i Cervia. På hjemrejsedagen kører man i bussen sammen med den KLM-rejsende og få derved god ventetid i Bologna's lufthavn til at spise aftensmad og måske de sidste, toldfrie indkøb. Tillæg for SAS-forbindelsen er kr 820.

 

Priserne for de enkelte valg fremgår tydeligt ved bestillingen af rejsen.

 

Der vil hver dag være tilbud om både at spille golf i den lokale Golfklub og/eller bridge-undervisning/spil med Mads Krøjgaard.
 

Der vil endvidere være tilbud om udflugter til bl.a. Ravenna og der bliver arrangeret 'landskamp' mod lokal bridgeklub
 

NB: Denne rejse er ikke dyrere - men bedre! - end andre rejser til udlandet: På vores rejser er  alt inkluderet: Helpension med drikkevarer ( 1/4 fl vin)  et stort og gratis supplerende kulturelt program, udflugter, mange timers daglige spil eller undervisning, og kun sådan véd man, hvad rejsen reelt koster og kan så sammenligne med andre rejseudbydere, hvor der kun er 'delvis pension', tillæg for udflugter, entreer mm
 

TILMELDING og betaling af depositum: Via dette LINK 

 

HUSK, at hvis du køber en rejse, så vær helt sikker på at arrangøren er medlem af Rejsegarantifonden!!  Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 1324.
 

BRIDGE-HØJSKOLE: I samarbejde med den kendte og dygtige bridgeinstruktør og divisionsspiller Mads Krøjgaard tilbyder vi igen  undervisning og bridgeturneringer for bridge-spillere. Mads Krøjgaard lever af – og for - at spille og undervise i bridge. Han er bl.a. medforfatter til midtersiderne i Dansk Bridge og har vundet DM i bridge.

Mads Krøjgaard har store erfaring i at undervise på alle niveau’er fra næsten begyndere og til meget erfarne bridgespillere.

Der vil dagligt være nogle timers undervisning og spil med mindst en turnering hver dag eller aften.
 

Golf:
 

5 runder på skønne Adriatic Gold Club Cervia.

På hver af de fem spilledage får vi tildelt to af banens tre sløjfer. Især de 9 ældste huller er  meget smukke, men også sværere med en del træer i spil.

Vi spiller i princippet 18 huller, men der også mulighed for at stoppe efter 9.

Der er 9 minutters kørsel fra Hotel Excelsior og hotellet har fin shutlleservice.

Spar 900 kroner og få gratis din golfbag med.  Se dette LINK
 

Bridge:
 

6 bridgeturneringer under Mads Krøjgaards ledelse. Kom gerne uden makker. Mads finder en til dig.

5 sektioner med bridgeundervisning. Når vi ankommer til hotellet udleveres et kompendium med undervisningsemnerne:

 

  • Det offensive grundsystem
  • Negative doblinger
  • De stærke åbningshænder
  • Modspilsaftaler
  • Spilleteknik mm

 

Til hvert emne vil der være pakkede spil som følger efter undervisning og opgaver/quiz.

Mens golfspillerne er på golfbanen veksles mellem forskellige indslag, pakkede spil, hyggebridge og livsnyderi langs kanalhavnen i Cervia.

 

Mads Krøjgaard spiller i 1. Div og har været bridgeinstruktør i en årrække. Ansat på Nørgaards Højskole samt i bridgeklubberne i Bellevue, Århus og Ældresagen Nord.

 

Vores gæster kan glæde sig til en unik oplevelse med natur, kultur og meget god mad,– man bliver helt sikkert et bedre (og gladere og tungere..) menneske af at deltage. Antallet af pladser er begrænset, og vi har allerede mange forhåndstilmeldinger.
 

Onsdag aften skal vi hygge og nyde den lokale rødvin, Sangiovese di Romagna på fiskernes lokale kooperativ og fiskerestaurant - fællessang, fisk og sangiovese i lange baner. 
 

Golfudstyr kan (gratis - se nedenfor) medbringes eller lejes dyrt i golfklubben.

Et detaljeret program for de enkelte dage vil foreligge ved ankomsten; men vi kan garantere et tæt program hver dag!

 

PRIS per person i dobbeltværelse  fra kr. 10.880,- for  skønt hotel med helpension (inkl. drikkevarer: 1/4 vino), transfers i Italien og udflugter og bridgeundervisning og turneringer samt fem dage på en virkelig god 18- hullers golfbane (tillæg kr 1.500/person).  – Kort sagt ALT er inkluderet i denne enestående rejse.
 

Med alle de mange fælles måltider er turen meget oplagt også for ene-rejsende. Man behøver altså ikke at tilmelde sig sammen med en 'partner'. Tillæg for eneværelse er reduceret til kun kr 800,-
 

Prakiske oplysninger:

Deltagelsen koster pr. person i dobbeltværelse fra kr. 10.880,-

I prisen er alt inkluderet:

•       Flytransport, one stop fra hhv  BLL, CPH eller AAL-Bologna T/R inkl. lufthavnsskatter.

•        Transfer lufthavn - hotel t/r i Italien

•       7 nætter på dobbeltværelse

•       Helpension inkl.drikkevarer (1/4 fl vin)

•       Deltagelse bridgeundervisning og turneringer og fem gange på golfbanen Adriatic Gold Club Cervia ( Tillæg kr 1.500,-)

•       Entréer til alle de arrangementer og seværdigheder, der er fælles arrangementer

 

Tillæg for enkeltværelse nedsat til kun kr 800,-

 

Tillæg for medbragt golfbag i fly:

 


SAS direkte: kr 600

 

KLM: Kan være helt gratis: Hvis kunden først melder sin ind i KLM's bonusprogram ("Flying Blue ") og så melder sig ind i KLM Flying Blue Golf Club (alt gøres på nettet) er det gratis!! Så det gør man selvfølgelig og sparer en masse penge. Se dette LINK

I modsat fald betales efterfølgende kr 900,-

 

TILMELDING  til rejsen og betaling af depositum via dette LINK

 

 

I forbindelse med tilmeldingen betales et ikke-refunderbart depositum. Restbeløbet betales senest 6 uger før afrejsen.

 

 

Ved senere end 6 uger før rejsen refunderes halvdelen af rejsens pris (minus 1.000  kr. til administration samt depositum). ved framelding senere end 4 uger før rejsen tilbagebetales det indbetalte beløb kun, hvis rejsen sælges til anden side, og altid med fradrag af kr.1000 udover depositum. Vi anbefaler derfor, at man tegner en Afbestillingsforsikring. Gennem IIS tilbydes Danmarks bedste og billigste forsikring, der dækker på vanlige vilkår: ved pludselig opstået og alvorlig, lægedokumenteret sygdom hos deltager eller hos dennes nærmeste familie. Tjek først, om du allerede er dækket på anden vis; ellers kan du tegne en god forsikring gennem dette LINK

 

 

 

NB: Fra januar 2008 dækker Det Gule Kort ikke længere hjemtransport ved sygdom; men det det gør ’vores’ forsikring.. Så HUSK at tegne både en AFBESTILLINGS- og en FERIEREJSEFORSIKRING!

 

Nærmere oplysninger Ib Larsen, ib@iis.dk

Tlf 8626 1666

 

NB: Italien Information Service (IIS) optræder som agent for de i rejserne deltagende luftfartsselskaber, og det er alene disse, der har ansvaret for transportens korrekte gennemførelse.

Hotel Excelsior - Cervia
Skøn buffet. Frokost og aftensmad, inkl. drikkevarer
Aftenstemning, udsigt fra værelse
Bridge og golf dagen og aftenen lang
Adriatic Golf Club Cervia


-   Tranebærkæret 9   -   DK-8220 Brabrand   -  Tel (+45) 8626 1666  -  Fax (+45) 8626 2227  -  italien@iis.dk