AKTUELLE REJSER


Foråret 2019 i farverige, italienske haver og parker.
    Vi kan igen tilbyde en ny og pragtfuld rejse til Italien. Fascinerende haver i Nordital....

Bridge- og/eller Golfrejse til Italien med Mads Krøjgaard
  Bridge og/eller Golf i Cervia på Adriaterhavskysten   Italien I....

Store oplevelser i Alto Adige - Norditalien
    15. - 23. juni 2019: 8 dage med fly   Salget af p....

Efterårsferie i Italien med valg mellem sprog, madkurser, maling/akvarel..
EFTERÅRSFERIEN 2018 Rejs med IIS og Dante Alighieri: SPROG-kurser, madk....

Rom i december 2019 med Mogens Nykjær og Patrick Kragelund
  "ROM IGEN" 29. november - 5. december 2019   En rejse for....

Jagt i Toscana/Mellemitalien
  Det er som det eneste rejsebureau nu lykkedes Italien Information Service A....

Italienske uger - Århus - 2018
NU ER DER ÅBNET FOR TILMELDING TIL KURSER I 2018 VIND ET GRATIS SPROGOPHOLD I....
    
 

Efterårsferie i Italien med valg mellem sprog, madkurser, maling/akvarel..

Det er trøffelsæson

EFTERÅRSFERIEN 2018

Rejs med IIS og Dante Alighieri:

SPROG-kurser, madkurser, male/akvarelskole

-og vi skal på trøffelmarked og på trøffeljagt!

 Vi udbyder igen en aktiv rejse til den toscanske del af regionen Emilia Romagna, Italiens spisekammer og dejligste region.

13. - 20. oktober, 2018

(Kun få ledige pladser)

Rejseleder & undervisere:
Ib Larsen. Jannik Seidelin samt lokale sproglærere, naturvejledere, mamma’er, kokke og kogekoner..

 

TILMELDING: Køb rejsen via dette LINK

 

Fly både fra/til  Kastrup og Billund

Der er, med let-varierede priser, mulighed for afrejse fra både Billund og København:

Den 13. oktober afgår der næsten samtidigt to KLM-fly fra hhv Billund og København hhv. 12.10 og 11.50 til Amsterdam. 

 

De rejsende fra de to lufthavne mødes så alle i Amsterdam og flyver samlet videre kl.  14.45 med ankomst Bologna kl. 16.35 og derfra fælles bustransfer til Sanpiero in Bagno.

 

Hjemrejsen er for alle lørdag den 20. oktober med fly fra Bologna kl. 17.35 one stop Amsterdam og ankomst hhv. Billund og København hhv. kl. 22.40 og 22.30

Fra/til lufthavnen med vores egen bus til/fra Sanpiero in Bagno.

Vi får altså en uge til en skøn, aktiv ferie i Italiens smukkeste natur, bedste køkken og mest imødekommende befolkning.

På rejsen kan man opleve det rigtige, uspolerede Italien, med kvalitet og gæstfrihed som i de gode dage i 1960’erne. Vi bliver en del af hverdagslivet.

Rejsen er en enestående mulighed for at forene ferie med et aktivt ophold i Sanpiero in Bagno, midt i Italiens grønne hjerte på grænsen mellem Emilia Romagna, Toscana, og le Marche, i det område som hedder Tosco- romagnolo og som var en del af Toscana ind til 1923. 

Vi tilbyder valg mellem flere forskellige ophold:

MADLAVNINGSKURSUS:
Vi har fået en aftale med byens meget forskellige restauranter, og hvert sted laver vi husets specialiteter: Traditionel, italiensk mad sammen med kokken. De fire ristoranti er: Osteria del teatro, hvor Carmen og Bruno har indrettet et virkelig hyggeligt madsted, og her kommer vi til at lave bl.a. ost og andre retter, som de altid er blevet lavet. Vi har også fået en aftale med den ”røde” arbejderrestaurant, dér hvor arbejderne kommer – og selvfølgelig hedder denne restaurant Primo Maggio (= Den 1. maj!) og her står værten Sauro og tager mod gæsterne, mens hans søster, mor og mormor arbejder i køkkenet og laver mad nøjagtigt, som de altid har gjort. Vi skal også på den meget besøgte restaurant il Giardino, som er smagfuldt indrettet af de to søstre, som ejer den og som begge står i køkkenet og laver mad med enestående stil og smag. Vi kommer også på byens ældste ristorante, Il Ponte hvor ilden i komfuret har brændt uafbrudt i over 60 år. Til sidst skal vi lave mad på det firestjernede hotel Tosco-Romagnolo med stjernekokken Paolo Teverini.

SPROGSKOLEN: hvor vi sammen med lærere fra den lokale sprogskole for udlændinge tilbyder intensiv undervisning på 6 niveau'er alt efter kursisterne udgangspunkt og behov. www.scuolapalazzomalvisi.com  Deltagelse forudsætter altså ikke nødvendigvis kendskab til italiensk, der er kurser for nybegyndere, viderekomne og meget øvede. Undervisningen vil foregå på selve sprogskolen Palazzo Malvisi i Bagno.
For sprogskoleeleverne vil der blive rig lejlighed for både at lære og praktisere italiensk. Maks. 3-6 elever på hvert hold. Bl.a. i forbindelse med udflugt til Sansepolcro vil sproglærer kunne tage med. Mindst 20 timers sprogundervisning i klasseværelset og mulighed fore at høre og tale meget italiensk ude i byen, samt deltagelse i meget af det øvrige program.
 

MALE/TEGNE-AKVARELSKOLEN:

Det er lykkedes os at lokke den anerkendte og meget dygtige kunstner Jannik Seidelin  til at komme til Sanpiero for at undervise. Jannik Seidelin er også kendt at hundredvis af maleelever fra Århus Kunstakademi og fra Design Skolen Kolding. Jannik Seidelin er en fremragende pædagog,

Se mere om Jannik Seidelin på dette LINK
Det toscanske landskab har altid inspireret kunstnere. Motiverne fra landskab, arkitektur, byrum og mennesker trænger sig hele tiden på, og det kan være svært at vælge lige præcis hvilket der er det mest maleriske. Vi er midt i de omgivelser, hvor mange af de store renæssancemalere voksede op, og siden arbejdede, fra Piero della Francesca, Leonardo Da Vinci, Pietro da Cortona osv osv. I disse historiske omgivelser vil vi finde vores motiver i den fantastiske natur, men også hos de hyggelige små pittoreske landsbyer og deres indbyggere, hvor det kan være svært at finde motiver, der ikke allerede minder næsten for meget om postkort.

Jannik Seidelin kan undervise i de fleste teknikker. Det kunne være kul/pastel tegning, akvarel, akryl mv. Der vil i god tid før kursets start blive fremsendt materialelister, 

Jannik Seidelin er en meget teknisk funderet maler, som kan undervise i alle teknikker, som han også  bruger, når han selv maler. Men han vil lige så gerne inspirere sine elever til at kaste sig ud i det impressionistiske maleri, hvor det toscanske miljø kan få enhver godt skjult skandinavisk kunstner til at folde sig ud. Også de, der kunne have lyst til at prøve kræfter med det ekspressive abstrakte maleri, vil kunne få stor fornøjelse og hjælp af Jannik Seidelin's store erfaring med blandt andet komposition, teksturer og farver.

Vi har staffelier stående i Sanpiero: De venter kun på ivrige malere.


Vi skal ikke skjule, at Jannik Seidelin ikke kun lod sig lokke af muligheden for at undervise i disse fantastiske omgivelser. Tanken om, at han hver dag skal leve af det berømte toscanske køkken, gav ham nok det sidste skub. Muligheden for at diskutere dagens arbejde med kursisterne over middagsbordet med lokale specialiteter vil være en ikke uvæsentlig del af Janik Seidelin’s samlede undervisningsplan. Udover undervisningen vil der være mange fælles aktiviteter og udflugter og foredrag for alle deltagerne.

Vi får  8 dages ophold i perlen Sanpiero in Bagno på det hyggelige Hotel Bologna. Et ca. 80 år gammel hotel, ombygget i 60’erne, og netop renoveret i år med nye badværelser mv. og hvor kvaliteten og gæstfriheden stadig er som i de gode og glade 60’ere!  


Sanpiero in Bagno og Bagno di Romagna er to dele af samme by, to perler på én snor, og er én og samme kommune: Bagno di Romagna er den ”fine” del af kommunen med ca. 800 indbyggere og med de flotte kurbadehoteller og med de mange italienske turister og Sanpiero (ca. 3.000 indbyggere) er der, hvor de lokale (og vi) faktisk bor, lever og arbejder og hvor der er folkeligt og liv om aftenen; altså det ”rigtige” og helt uspolerede Italien.

Vi vil blive modtaget på byens rådhus – og der vil blive mulighed for at deltage i byens dagligliv og fx også komme med til messe i den lokale kirke.

Med ophold tæt ved nabobyen Bagno di Romagna, vil det også være muligt at komme i termerne og også få mudderbad osv – så HUSK LIGE BADEDRAGTEN!

Der kommer ingen andre udenlandske turister: Italien information Service er det eneste rejsebureau i verden som arrangerer rejser med ophold i San Piero og alle tidligere deltagere er faldet for byen og ikke mindst for dens imødekommende indbyggere.

Indholdet i rejsen vil være meget varieret og i løbet af ugen bliver der flere udflugter, bl.a. til San Sepolcro med besøg på Piero della Francesca-museet og til Ravenna med de pragtfulde mosaikker! Alle deltagerne kommer også med til TRØFFFELMARKED.

Et detaljeret program for de enkelte dage vil foreligge ved ankomsten, da det kan variere lidt på grund af vejret; men vi kan garantere et tæt program hver dag!


Italien Information Service opdagede San Piero og Bagno for et par år siden og har siden bl.a. haft begejstrede journalister med på besøg: De har skrevet med uhæmmet begejstring i deres aviser. Send en e-mail til ib@iis.dk – så kan vi sende link til artiklerne.
Vores gæster kan glæde sig til en unik oplevelse med natur, kultur og god mad,– man bliver helt sikkert et bedre (og gladere og tungere..) menneske af at deltage. Antallet af pladser er begrænset, og vi har allerede mange forhåndstilmeldinger.

PRIS per person i dobbeltværelse kr. 11.880,- for  godt 60’er hotel med fuldpension (ex. drikkevarer), transfers i Italien og udflugter og undervisning på de valgte kurser – Kort sagt ALT er inkluderet i denne enestående rejse Der er et begrænset antal eneværelser på selve hotellet. Tillæg for enkeltværelse: 1.500 kr. * (Se også nedenstående information om single-rabat)

Med alle de mange fælles måltider er turen meget oplagt også for ene-rejsende. I det omfang det er ønsket og muligt, kan man endvidere uden tillæg blive ‘parret’ med anden rejsende af samme køn på dobbeltværelse på hotellet. I modstat fald betales det normale enkeltværelsestillæg. *

*Men som noget helt nyt kan vi også tilbyde en enestående single-rabat: Spar enkeltværelses-tillægget: indlogering på enkeltværelse i lejlighed, hvor man så deler badeværelse med et par andre rejsedeltagere. Lejlighederne ligger 100-200 meter fra hotellet og alle måltider vil naturligvis være på hotellet.

 
I denne periode byder Naturen på overflod af trøfler, svampe og de smukkeste landskaber. Om søndagen skal vi til trøffelmarked! 
 

Praktiske oplysninger:

Rejsen koster pr. person i dobbeltværelse kr. 11.880,-

I prisen er inkluderet:

•     Flytransport DK-Bologna T/R inkl. lufthavnsskatter
•     Transfer lufthavn - hotel t/r i Italien
•     7 nætter på dobbeltværelse på Hotel Bologna i Sanpiero in Bagno
•     Fuldpension
•     Udflugter og de valgte kurser
•     Entréer til alle de arrangementer og seværdigheder, der er fælles arrangementer

TILMELDING: Køb rejsen via dette LINK


I forbindelse med tilmeldingen betales et ikke-refunderbart depositum. Restbeløbet betales senest 6 uger før afrejsen.

Ved framelding senere end 6 uger før rejsen refunderes 50% af rejsen, ved 4 uger før rejsen tilbagebetales det indbetalte beløb kun, hvis rejsen sælges til anden side, og i begge tilfælde altid med fradrag af kr.1000 udover depostum. Vi anbefaler derfor, at man tegner en Afbestillingsforsikring. Gennem IIS tilbydes Danmarks bedste og billigste forsikring, der dækker på vanlige vilkår: ved pludselig opstået og alvorlig, lægedokumenteret sygdom hos deltager eller hos dennes nærmeste familie. Tjek først, om du allerede er dækket på anden vis; ellers kan du tegne en god forsikring gennem dette LINK

NB: Fra januar 2008 dækker Det Gule Kort ikke længere hjemtransport ved sygdom; men det det gør ’vores’ forsikring.. Så HUSK at tegne både en AFBESTILLINGS- og en FERIEREJSEFORSIKRING!

Nærmere oplysninger Ib Larsen, ib@iis.dk
Tlf 8626 1666 TILMELDING: Køb rejsen via et link ,som snart åbner

Portræt af toscansk landskab
 
 
 
 
Markedsdag i San Piero
 
Markedsdag foran hotel Bologna med helt, helt uundværlige maskiner!
 
Madkursus på Gambero Rosso
 
 
Besøg hos et par glade og festlige stenhuggere !
 
Den centrale pladsi San Piero en markedsdag
 


-   Tranebærkæret 9   -   DK-8220 Brabrand   -  Tel (+45) 8626 1666  -  Fax (+45) 8626 2227  -  italien@iis.dk