AKTUELLE REJSER


Foråret 2018 i farverige, italienske haver og parker.
  NU KUN  FÅ  PLADSER  TILBAGE Vi kan igen tilbyde en ny og pragtfuld rejse til Italien. Fa....

Kulturrejse til FIRENZE - april 2018
  Rejsen er desværre lige blevet overtegnet;  men vi er nu i gang med at dublere rejsen.  Det bli....

KOKKESKOLE og mulighed for male/akvarel-, sprog-skole
Kokkeskole  Male/Akvarelkurser i Italiens mest maleriske landsby, midt i et toscanske landskab. ....

Store oplevelser i Alto Adige - Norditalien
    30. juni - 8. juli 2018: 9 dage med fly   Rejsele....

Klassiske haver og Medici-villaer
Det er igen lykkes at lokke den erfarne haveekspert Ole Fournais til at arrangere og lede en rejse f....

Efterårsferie i Italien med valg mellem sprog, madkurser, maling/akvarel..
EFTERÅRSFERIEN 2018 Rejs med IIS og Dante Alighieri: SPROG-kurser, madk....

Jagt i Toscana/Mellemitalien
  Det er som det eneste rejsebureau nu lykkedes Italien Information Service A....

Rom i december 2018 med Mogens Nykjær og Patrick Kragelund
"ROM IGEN" NY REJSE 30. november - 6. december 2018 Rejsen kan nu....

Italienske uger - Århus - 2018
NU ER DER ÅBNET FOR TILMELDING TIL KURSER I 2018 VIND ET GRATIS SPROGOPHOLD I....

Kosovo og det nordlige Albanien – med Anders Errboe
  Kosovo er Europas yngste land, selvstændigt i 2008. Vi møder sjældent andre turister i det smuk....

Med Fabio Tamaroglio i Italien
26. - maj - 2. juni, 2018 TILMELDING og betaling af depositum: Via link dette LINK   Rejs m....
    
 

KOKKESKOLE og mulighed for male/akvarel-, sprog-skole

Ophold Italiens mest maleriske landsby, midt i det toscanske landskab. Mulighed for at følge kurser i sprog og akvarel for medrejsende "ikke-kokke"

Kokkeskole 

Male/Akvarelkurser i Italiens mest maleriske landsby, midt i et toscanske landskab.

Sprogskole på alle niveauer

Arrangeres sammen med Dante Alighieri

 

26. august – 1. september 2018

 

TILMELDING og betaling af depositum: Via dette LINK:

 

Ophold i den lille by Portico di Romagna, som indtil 1923 var en del af Toscana, men nu er i det mindre besøgte, men smukkere, Emilia Romagna.  Smukke gyder, flotte udsigter, middelalderhuse, en  flod og malerisk bro – motiver nok til flere måneders ophold!

 

Vi bor på det byens bedste og eneste hotel, det charmerende hotel Al Vecchio Convento, www.vecchioconvento.it  Hotellet har  en af regionens bedste restauranter og dertil hver morgen uden sidestykke den bedste morgemadsbuffet i Italien!

 

Ib Larsen fortæller om sit helt specielle forhold til Portico di Romagna:

 

Jeg opdagede den lille by Portico di Romagna for måske 10 år siden. En skøn perle, som man falder pladask for!

Lidt om hotellet og familien: Den voksne, meget voksne, generation består af livstykket Marisa, som man altid kan høre.. og hendes mere stille, enestående søde mand, Gianni, som sammen med sønnerne Massi og Matteo styrer køkkenet.

Matteo er samtidig leder af sprogskolen.

På rejsen er der fuldpension. Normalt er drikkevarer ikke inkluderede, men rent undtagelsesvist har vi besluttet at inkludere ¼ vin / person til måltiderne. Hotellet har et fantastisk vinkort og de to kokke og sønner i det familiedrevne hotel, Massi og Matteo, er desuden begge meget kvalificerede sommelier. Derfor vil det være synd ikke at udnytte deres viden og varierede vinkort, hvis man har lyst. Vin og drikkevarer ud over ¼ / person/måltid skrives blot på egen regning og afregnes med hotellet aftenen før afrejsen.

 

De to sønner har god smag, både med hensyn til mad og vin .. og er begge gift med skønne, danske piger: Første sendte jeg Ulla ned på et kursus for italiensklærere. Jeg havde haft Ulla som studerende på Italiensk på Århus Universitet. Da hun fik en gymnasielærer-stilling, spurgte hun mig, hvor hun lige kunne få rigtigt gang i det italienske igen. Jeg sendte hende til skolen i Portico for at følge skolens dygtige lærere – hmm det er nu mindst 8-9 år siden, og hun er ikke kommet tilbage endnu, men blev altså hos skoleleder Matteo. De har  nu to skønne unger – og Ulla arbejder både på sprogskolen og med en del af administrationen/booking på hotellet.

 

Et par år senere overgik samme lykkelige skæbne Camilla, som blot liiiige skulle have et sprogkursus. Service og opmærksomheden fra Massi var overvældende: Også de er nu lykkeligt gift og har også et skønt dansk-Italiensk  barn. Camilla læser bl.a. økonomi på universitet i Bologna og indgår også meget i hotellets drift.

Der er ikke flere ugifte sønner i familien, så de kvindelige rejsedeltager kan ikke gøre sig forhåbninger om en af sønnerne…. Meeeennn, onsdag aften har vi arrangeret musik og fest på hotellet: Mange af byens mænd plejer at komme: Kendere siger, at de danser guddommeligt og kan give pigerne en svingom, så kinderne bliver røde og tankerne flyver lyserøde og  langt bort..

 

 

Rammeprogram

Der er, med let-varierede priser, mulighed for afrejse fra både Billund, Aalborg og København:

NYT: Fra/til København kan man nu få direkte flyforbindelser. Fra Kastrup kl. 09.55 med ankomst Bologna kl.12.05 - og hjemrejsen er kl. 18.00 med ankomst Kastrup kl.. 20.00. Beskedent tillæg på i alt kr 500 for de direkte flyforbindelser.

 

 

Alternativ: Den 26. august afgår næsten samtidigt tre KLM-fly fra hhv. København, Billund og Aalborg hhv. 06.00, 06.20 og 06.20 til Amsterdam.

De rejsende fra de tre lufthavne mødes så alle i Amsterdam og flyver samlet videre kl.  10.40 med ankomst Bologna allerede kl. 12.30 og derfra fælles bustransfer til Portico di Romagna.

Hjemrejsen er for alle den 1. september med fly fra Bologna kl. 17.25 one stop Amsterdam og ankomst hhv. Aalborg, Billund og København hhv. kl. 22.30, 22.45 og 22.30.

Med de valgte flytider får man maksimalt udnyttelse af dagene, og man får således frokost både første og sidste dag på rejsen!

 

 

MALE/TEGNE-AKVARELSKOLEN med JANNIK SIDELIN

I løbet af ugen 20-25 timers undervisning

KOKKESKOLEN ved Massi og Matteo, som bl.a. også har arbejdet på Michelin-restauranter: 5 formiddage et par timer frem til frokost. 1 af dagene vil være som festmedhjælper-assistance til aftenes fest på hotellet og 1 dag pasta, 3 dage med varierede menuer.

SPROGSKOLEN:  Vi tilbyder 20 intensive sprogtimer. www.academyolmo.com - og forskellige klasser for forskellige niveauer, fra helt begyndere til viderkomne: Der er altid et passende niveau!

 

Et detaljeret program for de enkelte dage vil foreligge ved ankomsten; men vi kan garantere et tæt program hver dag!

 

LOGI: Enten  på www.vecchioconvento.it, som er et "Albergo diffuso" - som består af selve hotellet og et rigtigt pænt anneks 50 meter fra hoved-hotellet med samme flotte værelser som på hotellet.

Dertil et antal lejligheder i byen. NB: Da byen kun har 400 indbyggere og er meget lille, er der maks kun hundrede til lejlighederne!

Man kan altså vælge mellem 'hotel' inkl. annekset  - eller med rabat at bo i en dele-lejlighed -. se nærmere nedenfor.

 

PRIS per person i dobbeltværelse  på hotel/anneks  kr. 10.880,- for rigtigt godt hotel med fuldpension (ex. drikkevarer udover 1/4 fl. vino til mådtiderne).

Tillæg for enkeltværelse på hotel/anneks: 1.400 kr.

Men vi kan også tilbyde et antal  ENEVÆRELSER uden tillæg ved indlogering i en af de skønne lejligheder, hvor man får sit eget værelse og adgang til sit eget badeværelse! 

I prisenrne er inkluderet  fly R/T, transfers i Italien og udflugter og undervisning på de valgte kurser – Kort sagt ALT er inkluderet i denne enestående rejse.

 

Med alle de mange fælles måltider er turen meget oplagt også for ene-rejsende - og husk muligehed for at undgå tillæg for enkletværelse.

 

TILMELDING og betaling af depositum: Via dette LINK

 

 

I forbindelse med tilmeldingen betales et ikke-refunderbart depositum, stort kr. 3.000. Restbeløbet betales senest 6 uger før afrejsen.

 

Ved senere end 6 uger før rejsen refunderes halvdelen af rejsen spris (minus 1.000  kr. til administration udover depositum). Ved framelding senere end 4 uger før rejsen tilbagebetales det indbetalte beløb kun, hvis rejsen sælges til anden side, og altid med fradrag af kr.1000 udover depositum. Vi anbefaler derfor, at man tegner en Afbestillingsforsikring. Gennem IIS tilbydes Danmarks bedste og billigste forsikring, der dækker på vanlige vilkår: ved pludselig opstået og alvorlig, lægedokumenteret sygdom hos deltager eller hos dennes nærmeste familie. Tjek først, om du allerede er dækket på anden vis; ellers kan du tegne en god forsikring gennem dette LINK

 

NB: Fra januar 2008 dækker Det Gule Kort ikke længere hjemtransport ved sygdom; men det det gør ’vores’ forsikring.. Så HUSK at tegne både en AFBESTILLINGS- og en FERIEREJSEFORSIKRING!

 

Nærmere oplysninger Ib Larsen, ib@iis.dk

Tlf 8626 1666

 

TILMELDING: Køb rejsen via dette LINK

 

 

 

 

NB: Italien Information Service (IIS) optræder som agent for de i rejserne deltagende luftfartsselskaber, og det er alene disse, der har ansvaret for transportens korrekte gennemførelse.-   Tranebærkæret 9   -   DK-8220 Brabrand   -  Tel (+45) 8626 1666  -  Fax (+45) 8626 2227  -  italien@iis.dk