AKTUELLE REJSER


Foråret 2018 i farverige, italienske haver og parker.
  NU KUN  FÅ  PLADSER  TILBAGE Vi kan igen tilbyde en ny og pragtfuld rejse til Italien. Fa....

Kulturrejse til FIRENZE - april 2018
  Rejsen er desværre lige blevet overtegnet;  men vi er nu i gang med at dublere rejsen.  Det bli....

Bridge- og/eller Golfrejse til Italien med Mads Krøjgaard
  Bridge og/eller Golf i Cervia på Adriaterhavskysten   Italien I....

27. maj - 2. juni, 2018: Aktiv ferie med valg mellem: Akvarel, sprog, og madkurser på byens fem ristoranti !
  27. maj - 2. juni, 2018 Undervisere og rejseleder: Maria Gra....

KOKKESKOLE og mulighed for male/akvarel-, sprog-skole
Kokkeskole  Male/Akvarelkurser i Italiens mest maleriske landsby, midt i et toscanske landskab. ....

Store oplevelser i Alto Adige - Norditalien
    30. juni - 8. juli 2018: 9 dage med fly   Rejsele....

Klassiske haver og Medici-villaer
Det er igen lykkes at lokke den erfarne haveekspert Ole Fournais til at arrangere og lede en rejse f....

Efterårsferie i Italien med valg mellem sprog, madkurser, maling/akvarel..
EFTERÅRSFERIEN 2018 Rejs med IIS og Dante Alighieri: SPROG-kurser, madk....

Jagt i Toscana/Mellemitalien
  Det er som det eneste rejsebureau nu lykkedes Italien Information Service A....

Rom i december 2018 med Mogens Nykjær og Patrick Kragelund
"ROM IGEN" NY REJSE 30. november - 6. december 2018 Rejsen kan nu....

Italienske uger - Århus - 2018
NU ER DER ÅBNET FOR TILMELDING TIL KURSER I 2018 VIND ET GRATIS SPROGOPHOLD I....

Kosovo og det nordlige Albanien – med Anders Errboe
  Kosovo er Europas yngste land, selvstændigt i 2008. Vi møder sjældent andre turister i det smuk....

Med Fabio Tamaroglio i Italien
26. - maj - 2. juni, 2018 TILMELDING og betaling af depositum: Via link dette LINK   Rejs m....
    
 

27. maj - 2. juni, 2018: Aktiv ferie med valg mellem: Akvarel, sprog, og madkurser på byens fem ristoranti !

Kurser med livskvalitet og gæstfrihed som i 1960’ernes Italien! 10.- 17. juni 2017

 

27. maj - 2. juni, 2018


Undervisere og rejseleder:
Maria Grazia Ceccarelli, lokale sproglærere og madkurser med mamma'er og kokke - og  med Ib Larsen

Società Dante Alighieri udbyder i samarbejde med Italien Information Service AS (IIS) et aktivt ophold i den toscanske del af regionen Emilia Romagna, Italiens spisekammer og dejligste region.

 

Vælg mellem at komme på sprogskole, madkurser eller på akvarel/maleholdet

NYT NYT: På male/akravel-holdet underviser vores dygtige, lokale billedkunstner og akvarel-lærer: Maria Grazia Ceccarelli, med et passende kendkab til engelsk, men jo også taler et smukt italiensk. Så man kan også få støvet sit italienske af,hvis ønsket!

På rejsen kan man opleve det rigtige, uspolerede Italien, med kvalitet og gæstfrihed som i de gode dage i 1960’erne. Vi bliver en del af hverdagslivet.

TILMELDING/depositum: Køb rejsen via dette LINK 
 

 

En uge, med fly.

27. maj - 2. juni 2018

Fly  både fra/til  Kastrup, Billund  og Aalborg.

 

Der er, med let-varierede priser, mulighed for afrejse fra både Billund, Aalborg og København:

 

Den 27. maj afgår der næsten samtidigt to KLM-fly fra Billund og København hhv. 11.20 og 11.50 til Amsterdam. Flyet fra Aalborg går allerede kl. 06.20, så der bliver noget mere ventetid i Amsterdam på udrejsen for de rejsende fra Aalborg.

 

De rejsende fra de tre lufthavne mødes så alle i Amsterdam og flyver samlet videre kl.  14.45 med ankomst Bologna kl. 16.35 og derfra fælles bustransfer til Sanpiero in Bagno.

 

Hjemrejsen er for alle lørdag den 2. juni med fly fra Bologna kl. 17.35 one stop Amsterdam og ankomst hhv. Aalborg, Billund og København hhv. kl. 22.30, 22.40 og 22.30

 

Vælg mellem at komme på sprogskole, madkurser eller på akvarel/maleholdet:

 

Madkurser sammen med Ib Larsen på fem forskellige ristoranti, hvor vi sammen med kokken/mamma laver deres lokale specialiteter. Vi kommer på byens folkelige arbejder-ristorante, på byens ældste ristorante, hvor ilden i komfuret har brændt uafbrudt siden 1880, på den pæne ristorante og fx også på en af Italiens top-3-ristoranti! Alle steder tilbereder deltagerne ristorranternes specialiteter sammen med kokken, mamma eller de to søde søstre - under streng kontrol, vejledning også og tolkning af Ib Larsen

 

Sprogundervisning på den lokale sprogskole, hvor der tilbydes undervisning i italiensk på mindst seks forskellige niveauer, så det vil altid være et passende niveau uanset om man er totalt nybegynder eller har læst italiensk i mange år. Der vil i alt være cirka 26 timers undervisning på denne gode sprogskole: www.scuolapalazzomalvisi.net

 

MALE/TEGNE-AKVARELSKOLEN:

 

Maleskolen er en enestående mulighed for at forene ferie med et aktivt ophold i Sanpiero in Bagno, midt i Italiens grønne hjerte på grænsen mellem Emilia Romagna og Toscana, i det område som hedder Tosco- romagnolo og som var en del af Toscana ind til 1923. 


Det er lykkedes os at lokke den anerkendte og meget dygtige kunstner Maria Grazia Ceccarelli  til at undervise på vores malerskole. Maria Grazia er både en dygtig billedkunstner, en god pædagog og hun taler et meget brugbart engelsk.

 


Det toscanske landskab har altid inspireret kunstnere. Motiverne fra landskab, arkitektur, byrum og mennesker trænger sig hele tiden på, og det kan være svært at vælge lige præcis hvilket der er det mest maleriske. Vi er midt i de omgivelser, hvor mange af de store renæssancemalere voksede op, og siden arbejdede, fra Piero della Francesca, Leonardo Da Vinci, Pietro da Cortona osv osv. I disse historiske omgivelser vil vi finde vores motiver i den fantastiske natur, men også hos de hyggelige små pittoreske landsbyer og deres indbyggere, hvor det kan være svært at finde motiver, der ikke allerede minder næsten for meget om postkort.

 

Vi har staffelier stående i Sanpiero: De venter kun på ivrige malere.


Udover undervisningen vil der være andre fælles aktiviteter og udflugter og foredrag.
 
Det bliver en aktiv uge, hvor vi får 8 dages ophold i perlen Sanpiero in Bagno på det hyggelige Hotel Bologna: Et ca. 80 år gammel hotel, ombygget i 60’erne, og netop renoveret i år med nye badeværelser mv, og hvor kvaliteten og gæstfriheden stadig er som i de gode og glade 60’ere!: ren 60’er idyl overalt ☺

Sanpiero in Bagno og Bagno di Romagna er to byer, to perler på én snor, og er én og samme kommune: Bagno di Romagna er den ”fine” del af kommunen med ca. 800 indbyggere og med de flotte, toscanske kurbadehoteller og Sanpiero (ca. 3.000 indbyggere) er der, hvor de lokale (og vi) faktisk bor, lever og arbejder og hvor der er folkeligt og liv om aftenen; altså det ”rigtige” og helt uspolerede Italien.

Om onsdagen er der et stort marked på den centrale plads, hvor husmødrene køber husgeråd, tøj, linned, kittelkjoler og madvarer, mens mændene står og sparker dæk og ser begærligt på udstillingen af traktorer og andre helt, helt uundværlige landbrugsmaskiner, som på markedsdagen lokkende er parkeret lige ud for vores hotel. Vi vil blive modtaget på byens rådhus – og der vil blive mulighed for at deltage i byens dagligliv og fx også komme med til morgenmesse i den lokale kirke.

Med ophold tæt ved nabobyen Bagno di Romagna, vil det også være muligt at komme i termerne og også få mudderbad osv – så HUSK LIGE BADEDRAGTEN!

Der kommer ingen andre udenlandske turister: Italien information Service er det eneste rejsebureau i verden som arrangerer rejser med ophold i San Piero og alle tidligere deltagere er faldet for byen og ikke mindst for dens imødekommende indbyggere.


Indholdet i rejsen vil være meget varieret og i løbet af ugen bliver der  udflugter, bl.a. til San Sepolcro med besøg på Piero della Francesca-museet og til Ravenna med de pragtfulde mosaikker!
 
Et detaljeret program for de enkelte dage vil foreligge ved ankomsten, da det kan variere lidt på grund af vejret; men vi kan garantere et tæt program hver dag!

Vejret er altid mildt og Naturen øser gavmildt af sine frugter og farver.

 

Italien Information Service opdagede San Piero og Bagno for et par år siden og har siden bl.a. haft begejstrede journalister med på besøg: De har skrevet med uhæmmet begejstring i deres aviser. Send en e-mail til ib@iis.dk – så kan vi sende link til artiklerne.

Vores gæster kan glæde sig til en unik oplevelse med natur, kultur og god mad,– man bliver helt sikkert et bedre (og gladere og tungere..) menneske af at deltage. Antallet af pladser er begrænset, og vi har allerede mange forhåndstilmeldinger.

PRIS per person i dobbeltværelse kr. 11.880,- for fly, 60’er hotel med fuldpension (ex. drikkevarer), transfers og udflugter og undervisning på de valgte kurser – Kort sagt ALT er inkluderet i denne enestående rejse Der er et begrænset antal eneværelser på selve hotellet.
Tillæg for enkeltværelse: 1.500 kr. * (Se også nedenstående om single-rabat)

Med alle de mange fælles måltider er turen meget oplagt også for ene-rejsende. I det omfang det er ønsket og muligt, kan man endvidere uden tillæg blive ‘parret’ med anden rejsende af samme køn på dobbeltværelse på hotellet. I modstat fald betales det normale enkeltværelsestillæg. *

*Men som noget helt nyt kan vi også tilbyde en enestående single-rabat: Spar enkeltværelses-tillægget: indlogering på enkeltværelse i lejlighed, hvor man så deler badeværelse med et par andre rejsedeltagere. Lejlighederne ligger 100-200 meter fra hotellet og alle måltider vil naturligvis være på hotellet.


Praktiske oplysninger:
Rejsen koster pr. person i dobbeltværelse kr. 11.880,-
I prisen er inkluderet:

•     Flytransport Kastrup-Bologna T/R inkl. lufthavnsskatter
•     Transfer lufthavn - hotel t/r i Italien
•     7 dage  på 'Hotel Bologna' i Sanpiero in Bagno
•     Fuldpension, ekskl. drikkevarer
•     Udflugter, undervisning
•     Entréer til alle de arrangementer og seværdigheder, der er fælles arrangementerTILMELDING/depositum: Køb rejsen via dette LINK 

Ved framelding senere end 6 uger før rejsen tilbagebetales 50% af rejsen (fraregnet deposutum og kr 1.000 for handling. Ved framelding mindre end fire uger før afrejsen tilbagebetales det indbetalte beløb kun, hvis rejsen sælges til anden side, og altid med fradrag af depositum samt 1.000 til handling. Vi anbefaler derfor, at man tegner en Afbestillingsforsikring:
Gennem IIS tilbydes Danmarks bedste og billigste forsikring, der dækker på vanlige vilkår: ved pludselig opstået og alvorlig, lægedokumenteret sygdom hos deltager eller hos dennes nærmeste familie. Tjek først, om du allerede er dækket på anden vis, ellers kan du tegne en rigtigt god forsikring her: Klik på dette LINK

NB: Fra januar 2008 dækker Det Gule Kort ikke længere hjemtransport ved sygdom; men det det gør ’vores’ forsikring.. Så husk både AFBESTILLINGS- OG FERIEREJSEFORSKRINGER!Nærmere oplysninger Ib Larsen, ib@iis.dk
Tlf 8626 1666  

NB: Italien Information Service (IIS) optræder som agent for de i rejserne deltagende luftfartsselskaber, og det er alene disse, der har ansvaret for transportens korrekte gennemførelse.

Portræt af toscansk landskab
 
 
 
 
Markedsdag i San Piero
 
Markedsdag foran hotel Bologna med helt, helt uundværlige maskiner!
 
Madkursus
 
 
Besøg hos et par glade og festlige stenhuggere !
 
Den centrale pladsi San Piero en markedsdag
 


-   Tranebærkæret 9   -   DK-8220 Brabrand   -  Tel (+45) 8626 1666  -  Fax (+45) 8626 2227  -  italien@iis.dk