AKTUELLE REJSER


Italienske uger - Århus - 2023
Se mere påForeningen Società Dante Alighieri's hjemmeside på dette LINK Læs o....

Foråret 2023 i farverige, italienske haver og parker.
Vi kan  nu udbyde en ny og pragtfuld haverejse til Italien.   Rejsen gentages og er snart på h....

Rom i december 2022: Antikken og moderne Arkitektur
    NB: Såfremt Udenrigsministeriets Rejsevejledninger skulle fraråde re....

Bridgehøjskole- og/eller Golfrejse til Italien med Mads Krøjgaard
  Årets bedste og billigste BRIDGE- og/eller GOLFREJSE NU OGSÅ MED MULIGHE....

Sommerhøjskole med Thomas Harder og venner - 2023
    NB: Såfremt Udenrigsministeriets Rejsevejledninger skulle frar....

Højskolen på Sicilien
      NB: Såfremt Udenrigsministeriets rejsevejledninger skulle....

Uge 40: èn plads tilbage. Valg mellem sprog, madkurser, maling/akvarel..
    NB: Såfremt Udenrigsministeriets rejsevejledninger skulle fraråde denne r....

Jagt i Toscana/Mellemitalien
  Det er som det eneste rejsebureau nu lykkedes Italien Information Service A....
    
 

Sommerhøjskole med Thomas Harder og venner - 2023

Store oplevelser i Alto Adige - Norditalien
 
 

NB: Såfremt Udenrigsministeriets Rejsevejledninger skulle fraråde rejsetidspunket og destinationen, refunderes hele det indbetalte beløb uden besvær.

 

 

Store oplevelser i Alto Adige – Norditalien

 

24. juni - 2. juli 2023

 

Sommerhøjskole med Thomas Harder og venner

 

 

Det er en stor glæde, at IIS i samarbejde med Società Dante Alighieri igen kan præsentere en rejse med den største kender af Italien som foredragsholdere på denne unikke rejse. På rejsen deltager andre kendere af Italien.

 

Alle foredragsholdere er fantastiske kendere og formidlere af italiensk kultur – en kæmpe oplevelse venter derfor rejsedeltagerne!

 

 Rejseledere:

Thomas Harder, Adjungeret professor ved CBS, forfatter, oversætter, journalist m.m.

Desuden deltager andre eksperter. Navne ligger ikke helt fast; men det gør datoerne.

 

NOTÉR ALLEREDE NU DATOERNE

 

Tilmelding og betaling af depositum via link som snart er her.

 

 

Alto Adige – Norditalien

 

Vi tilbyder her en rigtig højskole i bjergene lige nord for Bolzano – altså i Alto Adige eller Südtirol - i det område, som indtil 1919 var en del af det store Østrigske rige. Vi er lige i spændingsfeltet mellem italiensk og østrigsk kultur.
 

Der bliver mange udflugter og daglige foredrag med hovedvægten på Südtirols nyere historie – Første Verdenskrig, fascismens sidste år, den voldsomme autonomikamp i 1960’erne og 70’erne, der omsider førte til oprettelsen af den autonome provins Bolzano/Alto Adige-Bozen/Südtirol, som i dag er et af de rigeste og bedst fungerende områder af Italien.
 

En af de former, hvor tilstedeværelsen af velstand og en rig blandingskultur med dele fra både det latinske middelhavsområde og den centraleuropæiske tyskorienterede kultur, har gjort sig mest gældende, er i den moderne, egnstypiske kultur. 
 

Men også det helt moderne Italien bliver indgående behandlet, og alt krydres med helt enestående mad- og naturoplevelser.

Vi vil afdække en, for de fleste, helt ukendt side af Italien, og der vil dagligt være 1 -2 foredrag ved de to dygtige eksperter. Ib Larsen fra Italien Information Service A/S holder sammen på trådene og på gruppen af rejsedeltagere.

Thomas Harder har fået genudgivet bogen ”Fra Brenner til Trento”. Bogen er kommet som E-bog og kan købes for kun kr. 99 via dette LINK 

 

 

Hotel Lichtenstern  
Indlogering på det pragtfulde Hotel Lichtenstern. Hotellet ligger i 1300 meters højde. Derfor er temperaturen skøn og mild som en god dansk sommer.

 

Under opholdet bliver der også mulighed for at følge det lokale liv og deltage i de lokale markeder, koncerter m.m.

 

Programpunkterne er ment som gode forslag, elementer som vi er sikre på at nå; men området har jo mange andre seværdigheder, som også kan besøges fra hotellet.

 

Højskolen arrangeres i et skønt naturområde og gode vandresko mv. vil være nyttige. Alle, som er selvhjulpne, kan deltage i højskolen, men ikke alle vil kunne deltage i alle vandreturene. Der vil altid blive gode råd om de forskellige strabadser, og på nogle af udflugterne, hvor det ikke er muligt for alle at deltage til fods, vil der blive sørget for anden transport fx i bil eller svævebane.

 

Vi har valgt at sammensætte et program, hvor stort set alt er betalt på forhånd og med mange fælles oplevelser – og også mulighed for at gå alene, hvis det ønskes.

 

Praktiske oplysninger:

 

Prisen dækker praktisk taget alle omkostninger - og det bliver ikke nemt at komme til at bruge ret mange penge på selve rejsen!

 

Med de mange fælles måltider er turen meget oplagt også for ene-rejsende. I det omfang det er ønsket og muligt, kan man endvidere uden tillæg blive ’parret’ med anden rejsende på dobbeltværelse – ellers betales det normale enkeltværelsestillæg.

 

Dagsprogrammet bliver godt og tæt og med de to store kendere af Italien, kan vi allerede nu garantere en utroligt spændende og interessant rejse, så man kan trygt allerede nu tilmelde sig og betale depositum og derved sikre sig en plads på en rejse, som erfaringsmæssigt hurtigt bliver overtegnet.

 

Rejsen koster pr. person i dobbeltværelse kr. 16.920 

 

I prisen er inkluderet:

 

  • Flytransport Kastrup – Italien med DIREKTE FLY T/R inkl. lufthavnsskatter
  • Transfer lufthavn - hotel t/r Italien
  • 8 nætter på dobbeltværelse inkl. morgenmad på et af regionens bedste hoteller
  • Guidet program og mange foredrag
  • 8 fællesmiddage, ekskl. drikkevarer
  • 3 frokoster, ekskl. drikkevarer
  • 2 Heldags-busudflugt med bus
  • Entré til alle de seværdigheder, der er nævnt som fælles-arrangementer
  •  

Enkeltværelser kan købes til en merpris på kr. 1.800

 

Lørdag den 24. juni
Flytransport Kastrup kl. 11.30 direkte til Venedig med ankmost kl. 13.30 .Derfra fælles bustransport til hotel Lichtenstern

Søndag den 2. juli
Hjemrejse for alle med fælles bus til lufthavnen i Bergamo og afrejse kl. 16.00 direkte til København med ankomst Kastrup kl. 18.00

Med de mange fællesmåltider og fællesoplevelser er rejsen oplagt også for enerejsende.

Tilmelding og betaling af depositum via link,som snart er her.

 

Ved bestillingen betales et ikke-refunderbart depositum på kr 3.000

 

 

Restbeløbet opkræve seks uger før afrejsen, altså cirka den 14. maj 2022 og vha. mail med link til betaling som fremsendes automatisk.

 

Afbestillingsregler

 

Ved framelding senere end 6 uger før afrejsen refunderes 50% af rejsens pris og altid med fradrag af kr. 1000 (udover depositum). Ved framelding senere end 4 uger før rejsen tilbagebetales det indbetalte beløb kun, hvis rejsen sælges til anden side, og altid med fradrag af kr. 1000 (udover depositum). Vi anbefaler derfor, at man undersøger sine egne forsikringer nøje. Hvis man ikke er dækket, så anbefaler vi at man tegner en Afbestillingsforsikring.

Gennem IIS tilbydes Danmarks bedste og billigste forsikring, der dækker på vanlige vilkår: ved pludselig opstået og alvorlig, lægedokumenteret sygdom hos deltager eller hos dennes nærmeste familie. Tjek først, om du allerede er dækket på anden vis; ellers kan du tegne en god forsikring gennem dette LINK.   

NB: Fra januar 2008 dækker Det Gule Kort ikke længere hjemtransport ved sygdom; men det det gør ’vores’ forsikring. Så HUSK at tegne både en AFBESTILLINGS- og en FERIEREJSEFORSIKRING! Evt. gennem dette LINK.

 

HUSK: STRAKS at bestille det ”Blå sygesikringsbevis” hos Kommunens Borgerservice – det ”Gule” kender de ikke i Italien. Husk også, at den offentlige sygesikring ikke længere dækker som tidligere. Undersøg derfor egen forsikring vedr. evt. syge-hjemtransport – eller tegn en Årsrejseforsikring gennem dette LINK.

 

 

Italien Information Service (IIS) optræder som agent for de i rejserne deltagende luftfartsselskaber, og det er alene disse, der har ansvaret for transportens korrekte gennemførelse.

 

Med sin charme, gæstfrihed og fantastiske beliggenhed er hotel Lichtenstern en ægte perle.
Et hold kursister nyder livet - og den dejlige italienske mad, ikke mindst.
Forrevne klipper rækker op mod den klare blå himmel.
Fremmedartede, men storslåede landskaber breder sig ud for os, der normalt har bløde grønne bakker på nethinden.
Sikkert spændt fast, men ikke desto mindre mave- kildrende går det roligt mod lavere strøg.
 


-   Tranebærkæret 9   -   DK-8220 Brabrand   -  Tel (+45) 8626 1666  -  Fax (+45) 8626 2227  -  [email protected]